Minusta

Muutoskonsultti Ilmastovaikuttaja HR-guru Mentori M.Sc Kemisti Bloggaaja & Podcastaaja

Anu Ennelin

Olen innostava ja ihmisläheinen kouluttaja, konsultti ja ilmastovastuun puolesta puhuja.

Ei digitalisaatio, ei koneet eikä lait, vaan ihmiset, saavat muutoksen aikaan, tai ovat sen este.

Erityisosaamistani ovat henkilöstö- ja vastuullisuusjohtaminen, organisaatiokulttuuri ja kestävä kehitys. Taustaltani olen kemisti.

Ensimmäisen urani aikana, kemistinä, olen johtanut lukuisia haastavia tuote- ja prosessikehitysprojekteja tutkimus- ja tuotantolaitoksissa.

Toisen, yli kymmenen vuoden mittaisen uran olen tehnyt henkilöstönkehittäjänä ja -johtajana. Olen vienyt useita vaativia organisaatio- ja kulttuurinmuutoksia läpi perinteisessä elintarviketeollisuudessa ja liikennesektorilla.

Johtoryhmätyötä olen tehnyt useita vuosia, nähnyt sen työn haasteet ja mahdollisuudet. Minulla on kokemusta myös hallitustyöstä.

Ja nyt toteutan kolmatta unelmaani muutoskonsulttina. Autan organisaatioita viemään kestävän kehityksen ja vastuullisuusjohtamisen osaksi organisaation DNA:ta.  Lisäksi mentoroin niin aloittavia kuin johtoasemassa olevia henkilöstöammattilaisia ja muutosagentteja.

Vapaaehtoistyönä puhun ja koulutan ilmastonmuutoksesta. Kuulun Climate Reality Projectiin, joka on maailmanlaajuinen verkosto, jonka tavoitteena on tietoisuuden lisääminen ilmastonmuutoksesta koulutusten, esitelmien ja julkaisujen avulla.

Harrastuksena teen laadukasta Mites töissä?-podcastia ja blogia, jossa jaamme ystäväni Susannan kanssa työkaluja työelämässä menestymiseen.

Olen kahden jo aikuisen lapsen äiti, elän kaksin rakkaan puolisoni ja usein äitini ihanan koiran kanssa.

Lempivärini on sininen. Päälläni näet todennäköisesti sinisen paidan tai siniset silmälasit.

Erikoisuus: Rohkea ja ujo yhdessä paketissa.

 

“Haluan tehdä osani, jotta maapallo olisi hyvä paikka elää tulevaisuudessakin”

mitä teen

Konsultoin ja koulutan yksilöitä ja pk-yrityksiä, jotka haluavat viedä kestävän kehityksen ja vastuullisuustoimet käytäntöön. Puhun ilmastonmuutoksesta ja muutosjohtamisesta. Fasilitoin ja vedän osallistavia työpajoja. Teen selvityksiä ja analyysejä päätösten tueksi. Autan toimenpiteiden suunnittelemisessa ja erityisesti niiden käytäntöön viemisessä, käytännönläheisesti ja ymmärrettäväsi.

Ota rohkeasti yhteyttä

7 + 1 =